7 Ağustos 2014

The Way Way Back - İzlendi!


Yönetmen: Nat Faxon, Jim Rash
Yapım Yılı: 2013
Türü: Komedi, Dram

Film arşivimde gezinirken gördüğüm ve izlediğim The Way Way Back isimli film, beni etkileyen filmlerden biri oldu. Filmin komedi içerdiği söylense de ağırlıklı olarak dram filmidir. Dram filmlerinden sıkılan biri olarak, bu filmin hiçbir dakikasında sıkılmadığımı belirtmeliyim. Benim gibi aksiyonsever kişiler aksiyona biraz ara vermek isterlerse aradıkları film budur.



Filmde; annesiyle babası ayrı, 14 yaşında utangaç bir çocuk olan Duncan'ın, annesinin erkek arkadaşı ve kızıyla birlikte bir yaz tatiline gitmeleri ve orada geçen olaylar anlatılıyor. Duncan annesinin erkek arkadaşını sevmiyor ve yaz tatilini babasının yanında geçirmek istiyor. Üvey kız kardeşiyle de iyi geçinemeyen Duncan şehirde bir gezintiye çıkıyor, bir su parkı çalışanıyla tanışıyor ve yaz tatili o günden sonra daha da neşeleniyor. 

"Devamı nerede bu filmin?" tepkisini verdiğim filmlerden biriydi. İkinci bir filminin çıkması uygun olmaz bence ancak daha da uzatılabilir veya sonu biraz daha faklı bitebilirdi. Bu eleştirime rağmen eğlenceli, duygusal, anlam dolu bir film olarak bence IMDb'den aldığı puanı fazlasıyla hak ediyor. Bir akşam ailenizle veya arkadaşlarınızla izlemenizi tavsiye ederim. 
İyi günler, iyi seyirler dilerim!    

Hiç yorum yok: